Sale!

VC-PRO Cecair Pembersih Drum Mesin Basuh

RM80.00 RM60.00

VC-PRO adalah cecair pembersih Drum Mesin Basuh yang diformulasikan oleh Hairul vcool,Pakar DIY mesin basuh & peti sejuk. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY je dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh anda.

Description

Apa itu VC-PRO?VC-PRO cecair pembersih Drum Mesin Basuh

VC-PRO adalah cecair pembersih Drum Mesin Basuh

VC-PRO adalah cecair pembersih Drum Mesin Basuh yang diformulasikan oleh Hairul vcool,Pakar DIY mesin basuh & peti sejuk. Penggunaan VC-PRO boleh digunakan secara DIY je dan dijamin semudah ABC untuk membersihkan kotoran degil yang melekat pada drum mesin basuh anda.

VC-PRO mampu menyelesaikan masalah dibawah:.

  • Pakaian yang berbau busuk walaupun selepas dicuci.
  • Tompok-tompok putih/hitam pada pakaian yang telah dicuci.
  • Gatal-gatal badan yang berpunca dari pakaian yang terdedah dengan bakteria/kuman yang melekat pada drum mesin basuh.

VC-PRO merupakan formula baru pertama dalam bentuk cecair yang dijamin 3X lebih berkesan berbanding jenis serbuk/tablet yang ada di pasaran. Kesan boleh dilihat pada sekali penggunaan.

Jom tonton video ni sekejap je.. Kita tengok betapa kotor mesin basuh kita sebenarnya.

 

Amacam? Kotor kan? Saya faham nak buka drum mesin basuh dan cuci mesin basuh secara manual tak mudah. Tapi mencuci dengan VC-PRO, mudah sangat.

Ok, kita tengok pulak cara servis menggunakan VC-PRO ni. Mudah tak?

 

CADANGAN PENGUNAAN:.

Guna VC-Pro setiap 3bulan secara konsisten untuk memastikan mesin basuh anda kekal bersih dari kotoran dan bakteria, sekaligus anda akan mendapatkan hasil cucian yang  sangat memuaskan.

CARA UNTUK MENDAPATKAN VC-PRO?

Ada dua cara untuk mendapatkan VC-PRO. Pertama, anda boleh membeli terus VC-PRO di dalam laman web ini dan kami (HQ) akan poskan kepada anda. Kedua, anda boleh mendapatkan VC-PRO ini secara COD (Cash On Delivery) melalui ajen-ajen sah kami di bawah.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VC-PRO Cecair Pembersih Drum Mesin Basuh”

Your email address will not be published. Required fields are marked *